29-erių „Levadia“ kapitono ir trejais metais jaunesnės tenisininkės, WTA pasaulio reitinge užimančios šeštą vietą, santykiai jų gerbėjus vertė spėlioti kelis pastaruosius mėnesius.

Filmuojant dokumentiką apie „Levadia“ B. Lepistu buvo paklaustas, ar A. Kontaveit tikrai yra jo mylimoji. Futbolininkas juokdamasis atsakė „taip“.

B. Lepistu pernai padėjo „Levadia“ po septynerių metų pertraukos susigrąžinti Estijos čempionų titulą, atlaikius nuožmią kaimynų iš Talino „Flora“ konkurenciją. Be to, B. Lepistu su komandos draugais laimėjo ir Estijos taurės trofėjų, finale nugalėję tą pačią „Flora“.

Kapitonas per sezoną pelnė 5 įvarčius, o nacionalinėje rinktinėje jis yra sužaidęs 13 rungtynių ir kol kas nepasižymėjęs.

Tuo metu A. Kontaveit praėjusį vasarį buvo pakilusi į aukščiausią per karjerą 5-ą poziciją WTA rikiuotėje.

Iš viso teniso aikštynuose ji jau yra uždirbusi 6,7 mln. eurų premijų. Praėjusį lapkritį estė pirmąsyk žaidė WTA sezono baigiamojo turnyro finale, kurį pralaimėjo ispanei Garbine Muguruzai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją