„Šįryt Petra buvo užpulta savo pačios bute, bet tai buvo atsitiktinis nusikaltimas – niekas jos neketino užpulti ar apiplėšti tik todėl, kad ji yra Petra Kvitova“, – situaciją paaiškino 26-erių sportininkės atstovas Karelas Tejkalas.

„Per bandymą apiplėšti ji buvo sužalota peiliu. Jos gyvybei pavojus negresia – ją prižiūri gydytojai“, – pridėjo jis.

Skelbiama, kad sužalota kairioji P. Kvitovos ranka – o būtent ja čekė ir atlieka savo padavimus.

„Stengiantis apsiginti mano kairioji ranka buvo smarkiai sužalota. Esu sukrėsta, bet visa laimė, kad gyva. Trauma yra rimta, todėl turėsiu apsilankyti pas specialistus. Bet aš esu stipri ir įveiksiu šiuos sunkumus. Ačiū visiems už meilę ir palaikymą“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė pati moteris.

Užpuolikas vis dar yra laisvėje, tačiau didžiausias P. Kvitovos galvos dabar yra rankos būklė – tenisininkė su nekantrumu laukia gydytojų verdikto.

Tiesa, 11-oji pasaulio raketė bet kokiu atveju bus priversta praleisti sausio 1-ąją prasidėsiantį „Hopman Cup“ turnyrą Australijoje, nes šiuo metu dar gydosi ir kojos traumą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)