Net 3 valandas ir 10 minučių trukusioje dvikovoje netrūko ne tik gražių epizodų ir atkaklios kovos, bet ir itin įtemptų epizodų - trečio seto viduryje pralaimėjęs savo padavimus ir atsilikęs 1:2 M. Baghdatis labai susinervino ir iš pykčio per maždaug 20 sekundžių sulaužė keturias savo raketes iš eilės. Keista, tačiau po šio poelgio kiprietis laimėjo kitą geimą ir išlygino rezultatą, o galiausiai buvo stipresnis ir sete - 7:5.

Netrukus pasižymėjo ir žiūrovai - tiksliau, vienas. M. Baghdatį palaikęs gerbėjas trečiame sete neatlaikė įtampos ir už triukšmavimą, t y. trukdymą žaidėjams, apsauginių buvo išvestas iš tribūnų.

Vis dėlto nei pirmas, nei antras epizodas M. Baghdačio varžovo S. Wawrinkos iš vėžių neišmušė - šveicaras laimėjo susitikimą 7:6 (7:3), 6:4, 5:7, 6:1 ir pateko į šešioliktfinalį, kuriame susigrums su ispanu Nicolu Almagro (ATP-10).

Primename, kad vyrų ir moterų varžybų nugalėtojai iškovos net po 2000 reitingo taškų ir 2,3 mln. JAV dolerių. Tai - rekordinio dydžio suma „Grand Slam“ turnyrų istorijoje.

Praėjusiais metais Australijoje triumfavo Novakas Djokovičius ir belgė Kim Clijsters, finaluose įveikę atitinkamai Andy Murray'ų (6:4, 6:2, 6:3) ir Lį Ną (3:6, 6:3, 6:3).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją