M. Šarapova pradžioje poroje su 16-mete amerikiete Taylor Johnson pralaimėjo Martinai Navratilovai ir Lisel Huber 2:5, o paskui drauge su amerikiečiu Johnu McEnroy įveikė M. Navratilovą ir Andy Roddicką 5:3.

Labdaros turnyre buvo surinkta 600 tūkst. JAV dolerių, kurie bus skirti kovai su AIDS.



Sporto arbitražo teismas (CAS) Lozanoje nusprendė sutrumpinti M. Šarapovos diskvalifikacijos terminą nuo dvejų metų iki metų ir trijų mėnesių.

Tarptautinė teniso federacija (ITF) 2016 metų birželio 8-ą dieną diskvalifikavo rusę dvejiems metams, bausmę skaičiuojant nuo 2016 metų sausio 26-os dienos.

M. Šarapova pateikė apeliaciją CAS ir pareikalavo sutrumpinti diskvalifikacijos laiką. Rusijos tenisininkė korte oficialių mačų nežaidė nuo „Australian Open“ turnyro, kur ketvirtfinalyje pralaimėjo amerikietei Serenai Williams. Per tą laiką M. Šarapova Moterų teniso asociacijos (WTA) reitinge iš 4-os vietos nusmuko į 93-ią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)