18-metis E. Butvilas su ispanu Pablo Martinezu Gomezu turėjo varžytis dvejetų varžybų etapo aštuntfinalyje, tačiau trečiadienį pranešta, kad mačas neįvyks, o lietuvį ir ispaną pakeis atsarginė pora. To priežastis yra E. Butvilo patirta čiurnos trauma.

Antradienį E. Butvilas baigė pasirodymą ir vienetų varžybose, kur pagrindinio etapo starte jis 2:6, 7:6 (7:2), 2:6 nusileido ispanui Alvaro Lopezui San Martinui (ATP-316). Už dalyvavimą turnyre 18-mečiui atiteko 4 ATP reitingo taškai.

Tuo metu kitas 18-metis V. Gaubas 6:2, 6:2 nugalėjo ispaną Ikerą Urribarrensą Ramirezą (ITF-1450) ir šventė turnyre jau ketvirtąją pergalę iš eilės.

Pergalės dėka V. Gaubas iškovojo 1 ATP reitingo tašką. Turnyro aštuntfinalyje lietuvis susitiks su bulgaru Leonidu Šeyngezichtu (ATP-990).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją