Mūsiškių varžovės – suomės.

Pirmame mače 14-metė perspektyviausia Lietuvos tenisininkė Iveta Daujotaitė (2001 metų gimimo) per valandą ir 19 minučių laimėjo prieš 22-ejų metų suomę Ellą Leivo rezultatu 6:3, 6:1 ir pelnė rinktinei pirmą įskaitinį tašką.

Paulina Bakaitė po atkaklios kovos 6:4, 2:6, 7:6 (7:3) įveikė Mią Nicolę Eklund.

Komandoje dar yra Gerda Zykutė.

Mūsiškių P. Bakaitės ir G. Zykutės pora penktadienį dar susitiko su M. N. Eklund ir Milka-Emilia Pasanen duetu. Nepaisant to, kad mūsiškės pralaimėjo 3:6, 6:0, 4:6, Lietuvos rinktinė jau užsitikrino antrą vietą A pogrupyje ir šeštadienį su B pogrupio nugalėtoja kovos dėl kelialapio į šios zonos aukštesnę I grupę.

Pirmoje turnyro dvikovoje Lietuvos komanda 0:3 nusileido Danijai. I. Daujotaitė pralaimėjo Emilie Francati 5:7, 0:6, P. Bakaitė buvo silpnesnė už Karen Barritzą 2:6, 1:6, o P. Bakaitės ir G. Zykutės pora turėjo pripažinti varžovių E. Francati ir K. Barritza pranašumą 1:6, 4:6.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)