Greitas įvartis visgi mobilizavo FLC „Vilnius“ žaidėjus ir jie, sėkmingai gindamiesi, gana ilgai neleido čempionams įvarčiais realizuoti turėtą žaidybinę persvarą. Visgi pirmenybių debiutantams dar sunku konkuruoti su stipresniais ir labiau patyrusiais varžovais, kas ir atsispindi galutiniuose, jau sužaistų čempionate rungtynių, rezultatuose.

Dvikovoje tarp praėjusių metų vicečempionų, SK „Andajus“, ir bronzos medalių laimėtojų, SK „Ardas“ , vyko labai atkakli, įdomi ir permaininga kova, kuri baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 4:4 (1:0, 0:2, 3:2).

Pirmasis įvartis krito į „Ardo“ vartus prabėgus 11 rungtynių minučių. Po staigaus išpuolio ir tikslaus Rolando Bačkio perdavimo, įvartį pelnė Remigijus Masilionis. Antrajame kėlinuke, 7 sekundžių intervale, „Ardo“ komandai pavyko pasiekti du ivarčius ir poilsiui prieš paskutinę rungtynių dalį išeiti pirmaujant 2:1. Trečiame kėlinuke Albertui Kušlevičiui pavyko dar labiau padidinti savo komandos persvarą, įmušus trečią įvartį, bet vėliau „Ardo“ gautos dvi 2 min. nuobaudos leido varžovams sėkmingai realizuoti turėtą vieno žaidėjo aikštelėje persvarą ir išlyginti rezultatą - 3:3.

Įtampa rungtynėse nedingo iki pat jų pabaigos. 55 rungtynių minutę „Andajaus“ kapitonas ir rezultatyviausias čempionato žaidėjas, Tomas Toločka (6 įvarčiai), tiksliu, tolimu smūgiu išvedė savo komandą į priekį, bet varžovai jau po minutės sugebėjo rezultatą išlyginti. Iki finalinio teisėjų švilpuko likusios 4 minutės įdomių rungtynių rezultato jau nepakeitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)