Šiandien, vasario 6-ąją finišuos kvalifikacinės varžybos, o pagrindinių varžybų kovos prasidės antradienį, vasario 7 dieną.

Pokyčiai tvarkaraštyje įvyko todėl, kad net 25 pagrindinio „Vitas Gerulaitis Cup“ turnyro žaidėjai savaitgalį gynė savo šalies rinktinių garbę Daviso taurėje, tad nuspręsta jiems suteikti papildomą dieną, kad spėtų atvykti į Vilnių.

„Lietuvos rinktinė savo mačus žaidė Vilniuje ir juos baigė dar šeštadienį, tačiau praktiškai visi kiti mūsų turnyro žaidėjai mačus už savo šalį žaidė dar vakar. Tad suprasdami situaciją, kartu su vyriausiuoju teisėju nusprendė šiek tiek pakoreguoti tvarkaraštį, – situaciją komentavo turnyro direktorius Ramūnas Grušas. – Mums svarbiausia – žaidėjų sveikata ir gerovė, o ir gerai pailsėję tenisininkai gali mums padovanoti dar atkaklesnių dvikovų.“

Žiūrovai, kurie buvo įsigiję pirmadienio bilietus, su jais į areną galės patekti ir antradienį, kuomet centriniame „SEB arenos“ korte pasirodys ir du jaunieji lietuviai – Vilius Gaubas (ATP-760) savo mačą prieš antrąjį pagal skirstymą švedą Eliasą Ymerį (ATP-120) pradės ne anksčiau 17:30 val., o iškart po to žais ir Edas Butvilas. Jo varžovu bus aštuntoji raketė prancūzas Antoine’as Escoffier (ATP-199).

„Lietuviški“ susitikimai vyks ir trečiadienį – apie 15:30 val. E. Butvilas poroje su italu Gianmarco Ferrari susitiks su prancūzo A. Escoffier ir italo Juliano Ocleppo duetu, ne anksčiau 17:30 val. Ričardo Berankio (ATP-193) laukia akistata su Altugu Celikbileu (ATP-205) iš Turkijos, o iškart po to V. Gaubas kartu su Tadu Babeliu žais prieš Puravą Rają ir Divij Sharaną iš Indijos.

„Vitas Gerulaitis Cup“ turnyro nugalėtojams atiteks 100 ATP reitingo taškų, o visi jame dalyvaujantys tenisininkai pasidalins didžiausią prizinį fondą Lietuvos teniso istorijoje – net 118 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją