Balžeko teniso akademija nusprendė pakartoti išvyką į Rafaelio Nadalio teniso akademiją, įsikūrusią už 3 tūkstančių kilometrų nuo Lietuvos – saulėtoje Maljorkos saloje.

Visi vyksiantys teniso mylėtojai turės galimybę kasdien treniruotis su R. Nadalio teniso akademijos komplekse, kur yra net 26 naujos kietos dangos ir gruntinės aikštelės. Maža to, patarimus dalins ir treniruočių procesą prižiūrės kvalifikuoti akademijos treneriai.

Kokios treniruotės be varžybų? Visi norintys galės rungtyniauti vienetus, dvejetus ar mišrius dvejetus. Kadangi vyksta gana didelė grupė, galima pasirinkti ir skirtingo lygio varžovus – nuo silpnesnio iki to, kurį įveikti bus tikras iššūkis.

Ispanai treneriai išmokys ne tik smūgių ar pratimų, bet ir smagių teniso žaidimų ar taisyklių, kurių Lietuvoje niekas nėra išbandęs.

Jeigu Lietuvoje pavasaris dar tik bando išstumti žiemą, tai Maljorkoje oras yra puikus ir ten ištisus metus šviečia saulė ir vyrauja puiki atmosfera. Visų keliaujančių lauks šiltas oras, nuostabus maistas ir daug sporto linksmybių.

Nukeliavus į R. Nadalio akademiją, žinoma, jog norisi sutikti ir patį jos įkūrėją. Kelionės organizatoriai tyčia pasirinko ramesnį laikotarpį, kai vyksta mažiau ATP varžybų. Taip išauga šansai sutikti R. Nadalį, su juo pabendrauti ar nusifotografuoti.

Kelionės į R. Nadalio grupė dar nėra galutinai suformuota, todėl dar visi norintys gali įšokti į paskutinį traukinį. Kelionė prasidės balandžio 1-ą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)