Lietuvos ekipai atstovaus Laurynas Grigelis, Lukas Mugevičius, Tadas Babelis, Tomas Vaišė.

PAR rinktinės sudėtyje – Lloydas Harris, Tuckeris Vorsteris, Ruanas Roelofse'as, Ravenas Klaasenas. Ekipao vadovauja Marcosas Ondruska.

„Nuotaikos tikiuosi bus geresnės, nei atvykus buvo. Laurynas vis geriau jaučiasi, kaip ir Lukas – viskas bus gerai. Varžovai stiprūs, varžovai žinomi, tiek po vieną, tiek dvejetais – vienas jų žaidėjas vienas geriausių pasaulyje. Mes juos žinome, esame žaidę su jais, galvojam kad galime pasirodyti neblogai“, – sako Lietuvos rinktinės kapitonas Rimvydas Mugevičius.

Lietuvos rinktinės pirmasis numeris šiame mače bus L. Grigelis, kuriam lyderio vaidmuo bus naujas iššūkis.

„Atsakomybės prasme yra skirtumas, kad žaisiu pirmu numeriu pirmą kartą. Turiu didesnę atsakomybę, turiu išlošti daugiau vienetų, be Ričardo komanda truputi susilpnėjo, bet manau, kad pasiruošime gerai, turime gerų šansų įveikti PAR. Pradėjau neseniai dirbti su nauja komanda, prieš mėnesį, tačiau turėjau traumą, mėnesį laiko nežaidžiau jokiame turnyre. Reikės priprasti prie žaidybinių situacijų vėl, prie taškų. Bet dar turiu laiko pasiruošti“, – sako Laurynas Grigelis.

Jaunieji lietuviai taip pat žada padaryti viską, ką sugeba.

„Buvau pasisukęs čiurna, su raiščiais buvo problemų. Važiavau į Turkiją, galvojau sužaisiu porą mačų, gavosi geriau nei galvojau. Atrodo nebloga forma šiuo metu“, – teigia Lukas Mugevičius.

„Esu pasiruošęs kautis, darysiu viską, ką galėsiu. Pažįstu varžovo pirmąjį numerį, esu matęs kaip žaidžia. Manau turime gerus šansus laimėti“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Tadas Babelis.

Lietuvos ir PAR ekipos jėgas išmėgins Kauno „Ąžuolyno“ kortuose.

„Mūsų privalumas yra gruntas, puikus Kauno gruntas, labai džiaugiamės jo paruošimu. O žaidime matysim eigoje, rasime jų silpnas vietas“, – kalba Rimvydas Mugevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)