Ir toliau sėkmingai dvejetų varžybose žaidžia Lauryno Grigelio ir baltarusio Vladimiro Ignatiko duetas. Penktadienį jis po 70 minučių kovos 7:6 (7:4), 7:5 įveikė olandus Jesse'į Hutą Galungą ir Igorį Sijslingą bei pateko į finalą.

Lemiamoje dvikovoje lietuvio ir baltarusio duetas žais su trečiąjį reitingą turinčia lenko Tomaszo Bendareko ir prancūzo Olivierio Charroino pora, kuri kitame pusfinalio mače 7:5, 3:6, 10:6 palaužė serbo Dušano Lajovičiaus ir austro Nikolauso Mosero pasipriešinimą.

Finalininkai jau užsitikrino po 48 ATP dvejetų reitingo taškus bei 1100 eurų čekį, o nugalėtojams be pagrindinio prizo atiteks po 80 ATP reitingo taškų ir 1900 eurų.

205-ą vietą pajėgiausių planetos tenisininkų reitinge užimantis 20-metis Laurynas Grigelis pirmajame vienetų varžybų rate dar antradienį 3:6, 5:7 nusileido antrajai turnyro ir 147-ajai pasaulio raketei 24-erių metų olandui Igoriui Sijslingui.

Patyręs nesėkmę pirmajame vienetų varžybų rate lietuvis "teuždirbo" 310 eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją