J. Ostapenko į moterų vienetų turnyro ketvirtfinalį Melburne pateko 7:5, 6:3 nugalėjusi Coco Gauff.

Dėl vietos pusfinalyje jos laukia dvikova su Vimbldono čempione Elena Rybakina, kuri įveikė pirmąją planetos raketę Igą Swiatek.

„Visuomet tikėjau savo žaidimu. Jei žaidžiu gerai, galiu įveikti bet ką. Manau, kad man dabar pakankamai gerai sekasi“, – kalbėjo Latvijos atstovė.


J. Ostapenko su E. Rybakina buvo iki šiol susitikusi dukart ir abu kartus įveikė Kazachstano atstovę.

„Žaidžiau prieš ją ir manau, kad žinau, kaip galiu ją nugalėti. Stengsiuosi daugiu dėmesio skirti sau ir savo žaidimui. Viliuosi parodyti gerą ir agresyvų žaidimą“, – kalbėjo J. Ostapenko.

Sekmadienį J. Ostapenko poroje su ispanu Davidu Vega Hernandezu 6:7 (4:7), 7:6 (8:6), 10:8 nugalėjo Giulianos Olmos ir Marcelo Arevalo duetą ir mišrių dvejetų varžybose taip pat žengė į ketvirtfinalį.

Čia latvė ir ispanas susigrums su Indijos atstovais Sania Mirza ir Rohanu Bopanna.

Latvijos teniso žvaigždė kartu su ukrainiete Liudmyla Kichenok moterų dvejetų varžybose neįveikė pirmojo rato barjero – 4:6, 4:6 nusileido Anastasijos Pavliučenkovos ir E. Rybakinos duetui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)