Trečiadienį ketvirtfinalyje lietuvio ir rumuno pora po 1 valandą ir 15 minučių trukusios kovos 4:6, 6:4, 10:8 palaužė trečią reitingą turėjusio italo Alessandro Motti ir Hsei–Yin Pengo iš Taivano dueto pasipriešinimą.

Užsitikrinę 920 eurų čekį ir po 33 ATP dvejetų reitingo taškus Laurynas Grigelis ir Adriano Unguras dėl vietos finale kovos su favoritais iš Kroatijos Nikola Mektičiumi ir Antonio Sančičiumi arba su portugalo Frederico Ferreiros Silvos ir ispano Davido Vegos Hernandezo pora.

Šio turnyro pagrindinės vienetų varžybos 25–erių metų L. Grigeliui susiklostė nesėkmingai. Po trijų pergalių atrankos varžybose 478–ą vietą pajėgiausių planetos tenisininkų reitinge užimantis lietuvis šešioliktfinalyje 4:6, 2:6 pralaimėjo penktai raketei 29-erių argentiniečiui Leonardo Mayeriui (ATP–131), tenkinosi 5 ATP reitingo taškais ir 440 eurų čekiu.

ATP „Challenger Tour“ serijos vyrų teniso turnyro Italijoje prizų fondą sudaro 42 500 eurų.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)