Vienai populiariausių šio amžiaus tenisininkių įgriso pastaraisiais metais ją kamavusios traumos. Nuo šiol M. Šarapova ketina savo laiką skirti šeimai ir sau, sportininkė planuoja užsiimti šokiais.

„Tenisas man atvėrė pasaulį, aš pati taip pat parodžiau pasauliui, iš kokio molio esu drėbta“, – atsisveikindama pažymėjo rusė.

Paskutiniu jos pasirodymu tapo praėjęs atvirasis Australijos čempionatas, kuriame penkiskart „Grand Slam“ serijos turnyrų čempionė pralaimėjo jau pirmame rate.

Iš viso M. Šarapova laimėjo 39 WTA turnyrus, 2005 metais pirmą kartą pakilo į WTA reitingo viršūnę, 2012-aisiais Londone tapo olimpine vicečempione.

2016 metais jos karjerą suteršė dopingo dėmė – tenisininkė buvo nubausta 15 mėnesių diskvalifikacija dėl meldoniumo vartojimo.

Grįžusi į aikštynus po bausmės M. Šarapova prarastų pozicijų jau nebesusigrąžino. Paskutiniu metu WTA rikiuotėje ji užėmė tik 373-ią poziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)