Ką tik pradėtos daugiafunkcinio teniso, sveikatingumo ir laisvalaikio centro statybos vyks 10 mėnesių. Per šį laikotarpį 2 mln. eurų vertės projektas taps rakečių sporto mėgėjų ir profesionalų treniruočių vieta, taip pat pasiūlys grupinių treniruočių, pirčių, fizioterapijos paslaugas. Numatomas Mažosios arenos plotas siekia 2516 kv. m.

1980 kv. m bus skirta teniso salei, kurioje bus įrengti trys kortai. Likusį plotą planuojama skirti dušams, persirengimo kambariams, pirties zonai ir treniruočių erdvėms, kur vyks dviračių, jogos ir aukšto intensyvumo grupiniai užsiėmimai. Centre dirbs aukštos kvalifikacijos profesionalūs treneriai, kineziterapijos specialistai, bus organizuojami teniso turnyrai ir kiti sporto bendruomenei aktualūs renginiai.

Projektą plėtojančios bendrovės „Islandijos 9“ vadovas Mažvydas Beiga neabejoja, kad teniso arenos poreikis Kaune buvo jaučiamas jau gana ilgą laiką, tad siekiama, jog naujoji erdvė būtų patogi ir maloni kiekvienam užsukusiam sportininkui.

Mažąją teniso areną projektavo ir statybos darbus vykdo UAB „Simper“, o interjero dizainą kūrė apdovanojimų pelniusi Jungtinės Karalystės bendrovė „Sparcstudio Ltd.“, kurios specializacija – SPA, laisvalaikio ir sveikatingumo įstaigų interjerų projektavimas.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)