Vaikinų dvejetų varžybų finale Šiaulių teniso mokyklos auklėtiniai Domantas Šakinis ir Julius Adomavičius 4:6, 1:6 nusileido baltarusiui Atrsiomui Ausiyevich ir estui Henri Nael porai. Merginų varžybų lemiamame mače šiaulietės Iveta Daujotaitė ir Ieva Čeilutkaitė 2:6, 2:6 pralaimėjo latvės Kamilos Bartones ir baltarusės Aleksandros Jefremovos porai.

„Šiek tiek gaila, kad šiauliečiams nesėkmingai susiklostė namie vykusio turnyro finaliniai susitikimai. Kita vertus, kiekvienas pralaimėjimas, jei iš jo padaromos teisingos išvados, taip pat yra žingsnis į priekį. Todėl noriu pasveikinti mūsų tenisininkus, jų trenerius su geru žaidimu ir pasirodymu. Taip pat padėkoti visiems, kurie prisidėjo prie varžybų organizavimo – Šiaulių teniso mokyklos kolektyvui, teisėjams, rėmėjams“, – sako Šiaulių teniso mokyklos vadovas Mindaugas Šerepka.

Turnyro vienetų varžybose iš lietuvių sėkmingiausiai pasirodė I. Daujotaitė ir Vilniaus teniso akademijos auklėtinė Gerda Zykutė. Sportininkės iš turnyro pasitraukė tik pusfinalyje. Merginų vienetų turnyro nugalėtoja tapo latvė K. Bartone, finale 6:2, 6:0 sutriuškinusi baltarusę Aleksandrą Efremovą.

Vaikinų vienetų turnyro finale baltarusis Artsiomas Ausiyevich 6:2, 6:1 įveikė Lenkijos tenisininką Adamą Kwiatkowskį.

Šiauliuose vykusių varžybų pagrindiniame turnyre dalyvavo 64 sportininkai iš šešių valstybių – Lietuvos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos, Estijos ir Lenkijos. Lietuvai atstovavo 20 tenisininkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją