27-ą vietą ATP reitinge užimantis italas tapo pirmuoju tenisininku, gavusiu diskvalifikacinę bausmę nuo incidento su Novaku Džokovičiumi 2020 metų „US Open“ turnyre, kuomet serbas smūgiavo kamuoliuką į linijos teisėją.

F. Fognini gali turėti problemų dėl būsimų „ATP Tour“ serijos turnyrų po to, kai Barselonoje ne tik įžeidinėjo teisėją, bet ir užkluptas pykčio priepuolio demonstratyviai užsimojęs sulaužė raketę. Prie pat jo incidento metu stovėjo kamuolius padavinėjanti mergaitė.

Pagrindinis teisėjas priėmė sprendimą diskvalifikuoti italą antrajame sete esant rezultatui 4:4. Kol kas nėra patvirtinta, tačiau teigiama, kad jis įžeidinėjo linijos teisėją.


F. Fognini buvo gavęs įspėjimą anksčiau ir kai pagrindinis teisėjas informavo tenisininką apie savo sprendimą diskvalifikuoti jį, 33 metų vyras kaip viesulas išskriejo iš kortų, o pakeliui dar smogęs į tinklą raketę, ją sulaužė ir nusviedė šalin.

Prie tinklo stovėjusi kamuolius padavinėjanti mergaitė atrodė išsigandusi dėl tokių tenisininko veiksmų.

Jo varžovas Bernabe Zapata Mirallesas dukart buvo paprašytas pakomentuoti incidentą spaudos konferencijoje, tačiau abu kartus vengė atsakyti į klausimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)