Nors dvikovoje su italu Andreasu Seppi laimėjo du pirmuosius setus, mačą 21-erių australas sugebėjo pralaimėti – 6:1, 7:6 (7:1), 4:6, 2:6, 8:10.

Pasibaigus dvikovai 13-ąją vietą planetos geriausių tenisininkų reitinge užimantis N. Kyrgiosas apmaudžiai skėsčiojo rankomis ir kaltę suvertė netinkamam savo laisvalaikio praleidimo būdui.

Ne paslaptis, kad N. Kyrgiosas itin mėgsta krepšinį. Anot paties australo, būtent krepšinio žaidimas laisvalaikiu jam ir sukliudė tinkamai pasirengti „Australian Open“ turnyrui.

„Per atostogas dariau tokių dalykų, kurių ateityje kartoti man nebereikėtų. Šiuo metu mano kūnas nėra pasiruošęs kokybiškam tenisui. Tačiau gyveni ir mokaisi. Galbūt nereikėjo žaisti tiek daug krepšinio. Man jis labai patinka, tiesiog myliu šią sporto šaką, tačiau po intensyvios vasaros pradėjo smarkiai skaudėti kelį. Taigi, sezonui pasirengiau netinkamai ir nesėkmingai“, – kalbėjo 87-ąjai pasaulio raketei A. Seppi pralaimėjęs N. Kyrgiosas.

Pastaruoju metu australas sezonui rengėsi pats, nepadedamas jokio trenerio. Anot paties N. Kyrgioso, tai taip pat buvo esminė klaida.

„Į viską reikia pasižiūrėti rimtai. Iš tikrųjų, nemanau, kad pasaulio 100-uke yra bent vienas žaidėjas, neturintis trenerio. Tai turi pasikeisti – ieškosiu specialisto, kuris man padėtų atsistoti ant kojų po šios nesėkmės. Tikrai nenoriu, kad žiūrovai man vėl švilptų, kaip kad nutiko šį kartą. Nemalonus jausmas, nors švilpdami jie elgėsi nesąžiningai. Aš kovojau garbingai ir pralaimėjau po garbingos kovos“, – konstatavo N. Kyrgiosas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)