Nesėkmingai susiklosčiusiu maču nusivylusi V. Azarenka iš pykčio sulaužė savo raketę.

Pirmą kartą į „Grand Slam“ turnyro pusfinalį patekusi septyniolikta skirstyta J. Makarova jame susitiks su čempionato favorite amerikiete Serena Williams.

Ketvirtfinalio mače šešto čempionės titulo siekianti S. Williams per 63 minutes 6:3, 6:2 nugalėjo vienuoliktą pagal skirstymą italę Flavią Pennettą, kuria praėjusiais metais Niujorke buvo pavykę iškopti į pusfinalio etapą. Tai buvo šešta iš eilės JAV tenisininkės pergalę prieš varžovę tarpusavio mačuose.

S. Williams šį turnyrą yra laimėjusi penkiskart (1999, 2002, 2008, 2012 ir 2013 metais).

Kitą pusfinalio porą sudarys danė Caroline Wozniacki ir kinė Shuai Peng.

Dešimta pagal reitingą Danijos tenisininkė C. Wozniacki yra 2009 metų JAV atvirų teniso pirmenybių pirmenybių Niujorke finalininkė, o Sh. Peng tapo trečia kine po Na Li ir Zheng Jie, kuriai pavyko patekti į „Didžiojo kirčio“ serijos turnyro vienetų pusfinalį.

Turnyro bendrą prizų fondą sudaro 36 mln. JAV dolerių.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)