Įtempta dvikova truko 1 valandą 52 minutes.

Sėkmingai mačą pradėjęs ir pirmą setą 6:1 laimėjęs R. Berankis vėliau - antrame ir trečiame sete - nesugebėjo išnaudoti nė vienos iš 13 turėtų progų vienu kamuoliuku laimėti varžovo padavimų. Tai jam kainavo labai brangiai: H. Zeballos abiejuose setuose atliko po vieną „breaką“ ir šventė pergalę.

Lietuviui už dalyvavimą turnyre atiteko 7650 JAV dolerių, o argentinietis jau užsitikrino 20 ATP reitingo taškų ir 12910 JAV dolerių premiją.

Kremliaus taurės turnyro aštuntfinalyje H. Zeballos žais su 26-erių metų ukrainiečio Aleksandro Nedovijesovo (ATP-124) ir jo bendraamžio Kazachstano atstovo Andrejaus Golubovo (ATP-131) poros nugalėtoju.

Bendrą varžybų Maskvoje prizų fondą sudaro 823,55 tūkst. JAV dolerių.

Primename, kad R. Berankis pasisamdė naują trenerį - teniso specialistą iš Vokietijos Dirką Hordorffą, dirbantį ir serbu Janko Tipsarevičiumi (ATP-27).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)