Abu tenisininkai šiame susitikime atliko po 9 neliečiamus padavimus, o G. Monfilsas laimėjo net 86 proc. savo pirmųjų kirčių paduodamas. Prancūzas vieną kartą pralaimėjo savo padavimų seriją ir vieną sykį palaužė varžovą jam paduodant.

N. Kyrgiosas ketvirtfinalyje atliko net 18 neliečiamų padavimų ir nepralaimėjęs nė vienos savo kirčių serijos įveikė Gillesą Mullerį 6:4, 6:2.

„Visuomet dievinu rungtyniavimą Japonijoje, – po mačo teigė australas. – Minia čia yra nepakartojama. Manau, kad šiandien sužaidžiau puikiai. Labai gerai veikė mano padavimas, o viso mačo metu buvau motyvuotas nugalėti.“

Kitame „Rakuten Japan Open“ pusfinalyje susitiks Marinas Čiličius ir Davidas Goffinas. Kroatas rezultatu 7:5, 6:1 nugalėjo Juaną Monaco, o belgas įveikė Joao Sousą 1:6, 7:5, 6:2.

Už patekimą į „Rakuten Japan Open“ pusfinalį tenisininkams atiteks 180 ATP reitingo taškų bei 72,3 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją