Mačo likimas sprendėsi trečio dvejetų susitikimo trečiame sete, kurio pabaigoje sėkmė nusišypsojo Joanos Eidukonytės ir Gerdos Zykutės duetui. Lietuvės po 2 valandų ir 18 minučių kovos įveikė Olos Abou Zekry ir Sandros Samir dvejetą 6:1 4:6 7:5.

„Sutarėme su merginomis, kad dvejetus žaisime aktyviai ir tai pasiteisino. Perėmėme daug kamuolių prie tinklo ir turėjome iniciatyvą. Galiu pasakyti, kad Joana ir Gerda poroje atrodo tikrai neblogai. Joana įgijo daug dvejetų teniso patirties studijuodama JAV, o Gerda nuo seno mėgsta žaisti dvejetus. Merginos yra labai skirtingo stiliaus žaidėjos, tačiau jos puikiai papildo viena kitą“, - po iškovotos pergalės kalbėjo Lietuvos rinktinės kapitonė Edita Liachovičiūtė.

Vienetų susitikimuose lietuvės ir egiptietės pasidalino po pergalę.

Antrų komandų rakečių akistatoje Paulina Bakaitė 6:2 7:6 (7:2) nugalėjo Mai El Kamash, o rinktinių lyderių akistatoje S. Samir 7:5 6:3 buvo stipresnė už Joaną Eidukonytę.

Ketvirtadienį Lietuvos tenisininkės susitiks su Liuksemburgo komanda, kuri 1:2 nusileido Danijos rinktinei.

A grupės susitikimuose Slovėnija 3:0 nugalėjo Švediją, o Norvegija tokiu pačiu rezultatu įveikė Pietų Afrikos tenisininkes.

Lietuvos ir Liuksemburgo rinktinių mačas Šiaulių teniso mokykloje prasidės ketvirtadienį 11 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)