Tai geriausias 36 metų tesininkės pasiekimas „Australian Open“ turnyre per visą jos karjerą.

K. Kanepi yra žaidusi „French Open“, „US Open“ ir Vimbldone ketvirtfinaliuose, tačiau iki šiol Melburne jai nebuvo pavykę peržengti trečio rato barjero.

„Australian Open“ aštuntfinalį pasiekusi estė jau užsitikrino 290 tūkst. eurų.

Kitame etape K. Kanepi laukia akistata su antrąja pasaulio rakete Aryna Sabalenka (WTA-2). Moterų teniso asociacijos reitingo lydere netrukus galinti tapti 23 metų baltarusė 4:6, 6:3, 6:1 nugalėjo čekę Marketa Vondrousova (WTA-41).

Į aštuntfinalį taip pat prasibrovė rumunė Simona Halep, užtikrintai 6:2, 6:1 įveikusi juodkalnietę Danką Kovinič (WTA-98). 30-metė tenisininkė tarp 16 pajėgiausių „Australian Open“ turnyro dalyvių pateko penktus metus iš eilės.

Aštuntfinalyje S. Halep susitiks su Alize Cornet. 32 metų prancūzė 4:6, 6:4, 6:2 įveikė Tamara Zidansek (WTA-29), o prieš tai ji iš kovos elemimavo ir trečią pasaulio raketę Garbine Muguruzą.

Priminsime, kad trečiąjame rate suklupo ir praėjusių metų „Australian Open“ čempionė Naomi Osaka (WTA-14). 24 metų tenisininkę iš Japonijos 4:6, 6:3, 7:6 (10:5) įveikė 20-metė Amanda Anisimova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją