N. Džokovičius šventė 70-ą titulą profesionalų turnyruose, o R. Federeris savo 99-ojo titulo dar turės palaukti mažiausiai iki „US Open“ Niujorke. Šis prasidės rugpjūčio 27 dieną.

Šveicaras Sinsinatyje žaidė pirmą kartą nuo Vimbldono turnyro liepos viduryje, kur jis pasitraukė iš varžybų ketvirtfinalyje. Sinsinatyje R. Federeris žengė į savo karjeros 150 finalą, o 46-oje dvikovoje su N. Džokovičiumi patyrė 24 pralaimėjimą.

Iki šiol Sinsinačio turnyro finale triumfuoti N. Džokovičiui triskart sutrukdė R. Federeris ir dukart britas Andy Murray.

Pusfinalyje R. Federeris 7:6 (7:3), 1:1 įveikė belgą Davidą Goffiną. Pastarasis anksčiau laiko pasitraukė iš korto. N. Džokovičius į finalą žengė 6:4, 3:6, 6:3 įveikęs kroatą Mariną Čiličių.

Savo karjeroje serbas anksčiau triumfavo tokiuose „Masters“ serijos turnyruose kaip Indian Velse, Majamyje, Monte Karle, Madride, Romoje, Toronte/Monrealyje, Šanchajuje ir Paryžiuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)