Dvejetų reitinge R. Berankis užima 296 vietą, 28-erių Nyderlandų atstovas – 72-as, tad varžovai buvo laimoki šio susitikimo aiškiais favoritais.

Jie tą patvirtino pirmame sete, kuriame nepaliko didesnių vilčių lietuvio ir olando dvejetui – 6-2. Pertraukoje tarp setų S. Arendsas ir R. Berankis kelias minutes diskutavo su teisėju ir akivaizdžiai buvo nepatenkinti dėl kelių momentų.

Panašu, kad tai užvedė R. Berankį ir S. Arendsą, atkakliame antrame sete tenisininkai taškus rinko savo padavimų metu. Po 12 geimų švieslentė fiksavo lygybę – 6-6. Pratęsime sąlygas jau diktavo lietuvio ir olando pora – 7-2.

Ypač atkakliame trečiame sete vėl tenisininkai taškus rinko savo padavimų metu, tad vėl prireikė pratęsimo.

Lemiamu metu priekį buvo išsiveržusi lietuvio ir olando pora (1-0), tačiau vėliau dukart pralaimėjo savo padavimus ir pranašumą įgiję varžovai iškovojo sudėtingą pergalę bendru rezultatu 6-2, 6-7 (2-7), 7-6 (10-5).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)