Spaudoje pasirodė įtarimai, kad M. Šarapova negalėjo nežinoti apie, jog meldonis, dėl kurio įkliuvo, yra draudžiamų preparatų sąraše, nes buvo penkis kartus įspėta apie tai pasaulinių antidopingo organizacijų. Tačiau sportininkė tokius faktus neigia.

„Aš tikrai to nežinojau. Aš gavau informacinius biuletenius, bet jie labai ilgi. Aš savęs neteisinu, matyt, turėjo skirti daugiau dėmesio jų studijavimui“, - socialiniame tinkle rašė sportininkė.

„Nenoriu, kad mano karjera baigtųsi tokiu būdu ir tikiuosi, kad man bus suteiktas dar vienas šansas. Padariau didelę klaidą ir nuvyliau tiek savo fanus, tiek sportą, kurį žaidžiu nuo 4-erių metų ir taip myliu“, – ranką pridėjusi prie krūtinės tikino M. Šarapova.

„Forbes“ teigimu, M. Šarapova 11 metų iš eilės yra geriausiai apmokama pasaulio sportininkė moteris.

M. Šarapova per savo karjerą laimėjo penkis „Grand Slam“ serijos turnyrus, su Rusijos rinktine iškovojo Federacijų taurę ir tapo 2012-ų Londono olimpinių žaidynių vicečempione. 2005 metų rugpjūtį ji pirmą kartą tapo pirma pasaulio rakete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)