Rimvydas Mugevičius, Lietuvos rinktinės kapitonas, teigia su nekantrumu laukiantis pirmųjų komandos žaidėjų pasirodymų šiais metais.

„Nors ant popieriaus esame mačo favoritai, man labai svarbu kokios nuotaikos į Oslą atvyks mūsų rinktinės lyderiai. O nuotaika, suprantama, smarkiai priklauso nuo rezultatų. Todėl nekantriai laukiu jau šiąnakt prasidėsiančių Ričardo kovų atvirajame Australijos čempionate. Laurynas sezoną pradėti žada kitą savaitę Glazgo mieste vyksiančiame „Futures“ serijos turnyre“, - teigia R. Mugevičius.

Anot Lietuvos rinktinės kapitono, šventėms iš JAV grįžęs D. Šakinis Vilniuje treniravosi kartu su L. Mugevičiumi.

„Dovydas jau grįžo į JAV ir su juo pasimatysime tik Norvegijoje. Lukas gi iki Deviso taurės dar planuoja sužaisti viename „Futures“ serijos turnyre D. Britanijoje“.

„Planuojame vykti į Oslą pajėgiausios sudėties. Traumos yra vienintelis dalykas, kuris gali pakišti mums koją. Labai tikiuosi, kad mūsų tenisininkams pavyks jų išvengti“, - teigia L. Mugevičius.

Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas džiaugiasi, kad atstovauti Lietuvai šį kartą nutarė visi pajėgiausi Lietuvos tenisininkai, tačiau gailisi, jog pamatyti dvikovas Osle galės tik nedidelė dalis mūsų šalies teniso mėgėjų.

„Gaila, tačiau TV transliacijos iš Oslo greičiausiai nebus - Norvegijos televizijos mačo transliuoti nesirengia. Todėl noriu pakviesti teniso mylėtojus vykti į Norvegiją ir palaikyti mūsų komandą gyvai. Bilietus į teniso mačus galima įsigyti ir Lietuvoje, tereikia parašyti savo vardą ir pavardę bei norimą bilietų kiekį adresu daviscup@tennis.lt“.

2014 metų Deviso taurės Europos-Afrikos zonos antros grupės mačas tarp Norvegijos ir Lietuvos rinktinių sausio 31 - vasario 2 dienomis vyks Oslo teniso arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)