Į Kauno Ąžuolyno teniso centrą atvykę teniso mėgėjai turės puikią progą pamatyti į vieną geriausių dvejetų žaidėjų pasaulyje. Pietų Afrikos rinktinės sudėtyje po pertraukos vėl žaisiantis Ravenas Klaasenas šiuo metu užima 16 ATP dvejetų reitingo vietą.

R. Klaasenas į Kauną atvyks tiesiai iš Vimbldono turnyro, kuriame jis kartu su amerikiečiu Rajeevu Ramu jau pateko į dvejetų varžybų pusfinalį. Beje, ketvirtfinalio dvikovoje pietų afrikietis ir amerikietis 7:6 (7:2), 6:1, 7:6 (7:4) įveikė brolius Bobą ir Michaelį Bryanus – bene tituluočiausią visų laikų dvejetų porą teniso istorijoje.

Be R. Klaaseno į Kauną taip pat atvyks Lloydas Harris (ATP 315), Tuckeris Vorsteris (ATP 356) ir Ruanas Roelofse'as (135 ATP dvejetų reitingas).

Lietuvos rinktinės garbę gins L. Grigelis, Lukas Mugevičius, Tadas Babelis ir Tomas Vaišė. Rimvydas Mugevičius yra Lietuvos rinktinės kapitonas.

Paskutinė lietuvių ir Pietų Afrikos rinktinės akistata 2014 metais vyko Pretorijoje. Tuomet Lietuvos rinktinė iškovojo dramatišką pergalę rezultatu 3:2.

Pirmame šių metų Deviso taurės Europos-Afrikos zonos antros grupės mače lietuviai 3:2 įveikė Norvegijos rinktinę, o pietų afrikiečiai 5:0 sutriuškino Liuksemburgą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją