L. Grigelis šiuo metu užima 497-ą ATP reitingo vietą, o jo varžovas yra 190-as.

„Esu patenkintas burtais. Norėjau žaisti pirmas, nes tokiu atveju sužaidi mačą ir gali sirgti už komandą. Žaidžiant antram prieš mačą yra daugiau streso“, – kalbėjo Lietuvos rinktinės lyderis.

Paklaustas ar jo nenustebino Portugalijos rinktinės kapitono sprendimas pirmai akistatai nominuoti žemiausią reitingą turintį žaidėją, L. Grigelis prisipažino, jog tai buvo kiek netikėta.

„Su treneriu nemanėm, kad žais būtent jis (Frederico Silva). Tačiau jų žaidėjų lygis yra labai panašus. Galbūt Silva kiek geriau žaidžia ant hardo dangos nei kiti. Esu matęs šį žaidėją turnyruose, tačiau žaisti prieš jį ar treniruotis kartu neteko“.

Antroji Daviso taurės diena prasidės dvejetų dvikova. Joje L. Grigelio ir Luko Mugevičiaus duetas kovos su prie Joao ir Pedro Sousas.

Penktadienio susitikimai Šiaulių teniso akademijoje (Gardino g. 8) prasidės 16 val, o šeštadienį – 12 val.

Lietuvių ir Portugalijos tenisininkų dvikovos nugalėtoją lems 5 susitikimų rezultatai.

Rimvydas Mugevičius į Lietuvos rinktinę pakvietė L. Grigelį, J. Tverijoną, L. Mugevičius, Vilių Gaubą ir Ainių Sabaliauską.

Portugalijos komandą sudaro J. Sousa, P. Sousa, Joao Dominguesas ir F. Ferreira Silva. Svečių komandą treniruoja Rui Machado.

Lietuvos rinktinės treniruotė:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)