Balžeko teniso akademijos organizuotoje kelionėje teniso mylėtojai kiekvieną rytą pradėdavo nuo dvi valandas trukusių treniruočių su R. Nadalio akademijos treneriais.

„Visi treneriai aukšto lygio ir labai charizmatiški. Jie puikiai mokėdavo mus motyvuoti, kai rytais būdavo sudėtinga išsijudinti“, – sakė Balžeko akademijos veiklos vystymo vadovė Šarūnė Vasiliauskaitė.

Už išlietą prakaitą ir patobulintus teniso gebėjimus laukdavo saldus atpildas – SPA centro malonumai su pirtimis ir baseinais. Norėję aktyvesnės veiklos, rinkosi įvairius užsiėmimus sporto centre – nuo dviračių sporto iki pilateso.

Antrą kartą Maljorkoje apsilankę lietuviai turiningai leido laisvalaikį tyrinėdami gamtą, kurios grožis – tiesiog gniaužė kvapą.

Maljorka galima mėgautis tiek vaikštinėjant mažų miestelių siauromis gatvėmis, tiek tyrinėjant vietinę architektūrą ir kultūrą“, – įspūdžiais dalijosi pašnekovė.

Daugelis į R. Nadalio akademiją vykusių lietuvių sutartinai teigė, kad per savaitę patobulino savo įgūdžius, aktyviai praleido atostogas ir susirado naujų draugų. Visi norintys išbandė jėgas draugiškuose teniso mačuose ir net buvo surengtas turnyras su vietos žaidėjais.

Balžeko teniso akademija tyčia keliaujantiems parinko ramesnį laikotarpį, kai vyksta mažiau ATP varžybų. Taip buvo padidėję šansai sutikti patį R. Nadalį ir ši prognozė išsipildė.

Teniso legenda mielai bendravo su lietuviais, atsakinėjo į jų klausimus, dalino autografus ir nevengė nusifotografuoti su visais norėjusiais. Keliautojai turėjo unikalią galimybę ir iš arti stebėjo, kaip R. Nadalis rengėsi Monte Karlo turnyrui.

„R. Nadalio treniruotes stebėjome tiesiog stovėdami ar sėdėdami šalia teniso kortų. Visiems šis reginys paliko neišdildomą įspūdį“, – teigė Š. Vasiliauskaitė.

Kelionės organizatoriai žada dar vieną išvyką į R. Nadalio teniso akademiją surengti rudens pradžioje. Dauguma šioje kelionėje pabuvojusių jau teigia, kad norės grįžti ir vėl. Panašią kelionę Balžeko akademija organizuos ir į Nicoje įsikūrusią „Mouratoglou“ teniso akademiją, kur treniruojasi teniso žvaigždė Serena Williams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)