Antrame atrankos etape 89 vietą ATP reitinge užimantis R. Berankis sekmadienį po 1 valandos ir 38 minučių rezultatu 2:6, 6:3, 0:6 nusileido baltarusiui I. Ivaškai. Beje, trečiame sete R. Berankis susidūrė su sveikatos problemomis ir buvo priverstas kreiptis į medikus, tačiau vėliau sugrįžo į kortą.

Priminsime, kad pirmame atrankos varžybų etape R. Berankis po labai atkaklios ir permainingos kovos 1:6, 6:3, 6:4 įveikė 17-metį vokietį Maxą Hansą Rehbergą (ATP 1093), nors mačo pradžioje atsiliko net 0:5.

Tačiau tuo 30-mečio tenisininko pasirodymas „BMW Open“ turnyre nesibaigė. Kadangi dėl traumų iš turnyro iškrito keli tenisininkai, R. Berankis užėmė vieną iš atsilaisvinusių vietų pagrindiniame turnyre.

Pirmajame turnyro etape lietuvio lauks akistata su Maximilianu Martereriu (ATP-214). R. Berankis prieš būsimą varžovą per savo karjerą yra iškovojęs dvi pergales.

Už savo pasirodymą turnyre R. Berankis gaus 6 ATP reitingo taškus ir 2050 eurų čekį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)