Lietuvos rinktinės kapitonas Rimvydas Mugevičius į komandos sudėtį taip pat įtraukė Julių Tverijoną (ATP-784), po sunkios traumos į kortus grįžtantį Luką Mugevičių bei jaunuosius Vilių Gaubą (ITF U18-613) ir Ainių Sabaliauską (ITF U18-624).

Penkiolikmečiui V. Gaubui tai bus debiutas Lietuvos vyrų teniso rinktinėje. Į Lietuvos rinktinės stovyklą R. Mugevičius taip pat pakvietė ir šešiolikmetį Pijų Vaitiekūną (ITF U18-625).

Portugalijos komandos strategijas Rui Machado prieš lietuvius išrikiuos savo pajėgiausius tenisininkus. Komandos sudėtyje yra Joao Sousa (ATP-68), Pedro Sousa (ATP-108), Joao Dominguesas (ATP-150) ir Frederico Silva (ATP-190).

„Galiu tik pakartoti tiesą, kuri yra akivaizdi žvelgiant į žaidėjų reitingus. Portugalai yra akivaizdūs šio susitikimo favoritai, o mūsų tenisininkams dvikovos su jais bus puiki proga semti patirtį. Kartu labai noriu pakviesti į Šiaulius visus mūsų rinktinės fanus. Galiu jiems pažadėti, kad atiduosime visas jėgas“, – sako R. Mugevičius.

Lietuvos ir Portugalijos teniso rinktinių keliai buvo susikirtę 2013 metais. Lisabonoje vykusiame susitikime šeimininkai iškovojo pergalę 5:0.

Daviso taurės mačas tarp Lietuvos ir Portugalijos rinktinių kovo 6-7 d. vyks Šiaulių teniso akademijoje. Penktadienį (pradžia – 16 val.) bus žaidžiami du vienetų susitikimai, o šeštadienį (pradžia – 12 val.) – dvejetų akistata ir dar du vienetų mačai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)