Akademijos treneriai praves nemokamą treniruotę, kuri geriau padės pasiruošti žengti pirmus žingsnius tenise.

Atvirų durų diena Balžeko akademijoje yra ne tik puikus šansas pamilti tenisą, bet ir patiems išbandyti patį moderniausią sporto centrą Lietuvoje.

Visiems, kas pirmą kartą eis bandyti pažaisti tenisą, Balžeko teniso akademija turi penkis pagrindinius patarimus:

– Ateikite nusiteikę, būkite pasirengę įsiklausyti į trenerio patarimus, atsipalaiduoti ir stengtis daryti taip, kaip pataria treneris.

– Nesistenkite visko atlikti idealiai. Tenisas – labai smagus, bet gana sunkus sportas. Nebijokite padaryti klaidų, tai visiškai normalu. Galima net pasakyti, kad kuo daugiau klaidų padarysite, tuo greičiau išmoksite žaisti tenisą.

– Nesukite galvos dėl taisyklių. Pirmam kartui jums užtenka pajausti raketę ir kamuoliuką. Pasitikėkite treneriais, kurie paprastų pratimų pagalba jumis supažindins su šio žaidimo pradžiamoksliu.

– Kokybiška aikštelė. DELFI sporto centre teniso aikštės yra naujos ir įrengtos pagal aukščiausius standartus.

– Inventorius. Turėkite patogią sportinę aprangą ir avalynę, kad galėtumėte lengvai judėti. Balžeko teniso akademija aprūpins visus lankytojus raketėmis, kamuoliukais ir kita reikalinga įranga.

Renginio metu bus papasakota apie Balžeko teniso akademijos veiklą ir atsakyta į kilusius klausimus. Susidomėję tenisu iš karto galėsite užsirašyti į konkrečią grupę.

Atvirų durų dienos Balžeko akademijoje tvarkaraštis:

Sausio 7 diena, šeštadienis: 12–13 valanda.

Sausio 10 diena, antradienis: 18–19 valanda. Tuomet vyks ir oficialus DELFI sporto centro atidarymas.

Sausio 14 diena, šeštadienis: 12–13 valanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)