„Anksčiau susidurdavome su žmonių nuomone, kad esame tik profesionalų kalvė, bet norime pabrėžti, kad taip tikrai nėra – dirbame su mėgėjais. Mokome žaisti tenisą visus norinčius“, – Balžeko teniso akademijos veiklos vystymo vadovė Šarūnė Vasiliauskaitė.

Dauguma teniso akademijos lankytojų sportuoja savo malonumui, nes žaidžiant tenisą galima ne tik aktyviai bei sveikai leisti laisvalaikį, bet ir susirasti naujų draugų.

Balžeko teniso akademija organizuoja daugybę renginių vaikams, kurie leidžia jiems tobulėti kaip asmenybėms. Štai prieš kelias savaites buvo apsilankyta SEB banko finansinio raštingumo paskaitoje, o šiais metais dar planuojami įvairūs pramoginiai, kūrybiniai ir edukaciniai renginiai, ekskursijos, žygiai bei stovyklos ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Tenisas – sparčiai populiarėjanti sporto šaka Lietuvoje, todėl auga ir norinčių jį žaisti. Balžeko teniso akademija atidarė dar vieną filialą DELFI sporto centre, o metų bėgyje planuojama turėti ir ketvirtąjį filialą.

Iš viso Balžeko teniso akademijoje treniruojasi 200 vaikų ir suaugusiųjų. Keli vaikai treniruojasi kasdien ir galbūt iš jų išaugs pasaulio lygio žaidėjas, kuris pergalėmis džiugins Lietuvą.

„Auga ne tik akademijos narių skaičius, bet ir plečiasi bei profesionalėja mūsų kolektyvas. Šiuo metu turime 10 trenerių, kai pernai jų buvo dvigubai mažiau. Norime teniso virusu užkrėsti visą Lietuvą“, – šypsojosi Š.Vasiliauskaitė.

Susidomėjote ir norite išmokti žaisti tenisą? Tuomet užsukite šį šeštadienį, vasario 11-ąją, į DELFI sporto centrą, kur vyks atvirų durų diena.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)