R. Federeris pralaimėjo Indian Velso turnyro finale jau antrus metus iš eilės. 2018 metais šveicarą įveikė Juanas Martinas del Potro.

„Man toks malonumas varžytis su tavimi, mokytis iš tavęs. Esi visų laikų garsiausia legenda, – kalbėjo D. Thiemas 20 Didžiojo kirčio titulų iškovojusiam R. Federeriui. – Viliuosi, kad dar žaisi ilgai ir mes galėsime pasivaržyti didžiuosiuose finaluose“.

R. Federeriui nepavyko laimėti 101-o turnyro karjeroje. Be to, austras ATP reitinge išstūmė jį iš ketvirtosios vietos į penktąją.

„Visiškai nerealu, kad nutiko per pastarąsias 10 dienų. Į turnyrą atvykau prastos sportinės formos, o dabar esu Indian Velso čempionas, – negalėjo patikėti nugalėtojas. – Nuostabu, kad pirmąjį savo stambų titulą laimėjau čia, ne ant grunto dangos“.

Bianca Andreescu

Moterų finale 18-metė kanadietė Bianca Andreescu 6-4, 3-6, 6-4 nugalėjo Angelique Kerber.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)