„Neabejotinai tai buvo geriausia mano dvikova ant grunto šį sezoną. Ypač antrasis ir trečiasis setai, – po pergalės kalbėjo į „French Open“ turnyro aštuntfinalį prasibrovęs A. Murray'us. – Tai didelė pergalė, nes jei Juanas žaidžia gerai, jis – vienas geriausių pasaulyje“.

Škotas teigė, kad truputį keista taip anksti susidurti su tokiu galingu varžovu, tačiau kita vertus tai padeda išlaikyti aukštesnę koncentraciją.

Si vous ne l'avez pas vu 😳 👀 #RG17 pic.twitter.com/g3nll7MRwM— Roland-Garros (@rolandgarros) June 3, 2017

„Negaliu patikėti, kad pralaimėjau pirmą setą – turėjau puikią galimybę laimėti, – vėliau kalbėjo J. Del Potro. – Tačiau taip nutinka, kai žaidi su pirmąja pasaulio rakete ir čempionu Andy“.

Kitame etape po nesėkmių Madride ir Romoje atsigaunantis škotas žais arba su Johnu Isneriu, arba su Karenu Khachanovu. A. Murray'us į aštuntfinalį Didžiojo kirčio turnyruose patenka 25-ą kartą iš eilės.

J. Del Potro ant grunto „French Open“ turnyre žaidė pirmą kartą po penkerių metų pertraukos: „Pasiilgau šio turnyro. Grįšiu namo su puikiais prisiminimais apie gerą atmosferą ir tenisą. Kitais metais grįšiu stipresnis“.

Dėl lietaus ne visos dvikovos sužaistos šeštadienį – kelios jų perkeltos į sekmadienį.

Kiti šeštadienio rezultatai:

Marinas Čiličius – Feliciano Lopezas 6-1, 6-3, 6-3

Andy Murray'us – Juanas Martinas del Potro 7-6(8), 7-5, 6-0

Kevinas Andersonas – Kyle'as Edmundas 6-7(6), 7-6(4), 5-7, 6-1, 6-4

Fernando Verdasco – Pablo Cuevas 6-2, 6-1, 6-3

Stanis Wawrinka – Fabio Fognini 7-6(7), 6-0, 6-2

Moterys

Simona Halep – Daria Kasatkina 6-0, 7-5

Alize Cornet – Agnieszka Radwanska 6-2, 6-1

Regards croisés 👀 sur les victoires d'Alizé Cornet et Caroline Garcia qui se retrouveront pour un 1/8e de finale franco-français 👌#RG17 pic.twitter.com/cs7vwvlm7i— Roland-Garros (@rolandgarros) June 3, 2017

Caroline Wozniacki – Catherine Bellis 6-2, 2-6, 6-3

Carla Suarez Navarro – Elena Vesnina 6-4, 6-4

Caroline Garcia – Su-Wei Hsieh 6-4, 4-6, 9-7

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)