Apie G. Pozzecco reakcijas ir šėlsmą galima būtų rašyti ištisus knygų skyrius, bet vienas smagiausių epizodų nutiko treneriui arenos koridoriuose, jungiančiuose rūbines su aikšte.

Įsibėgėjęs G. Pozzecco nusitaikė tiesiai į Graikijos rinktinės marškinėlius vilkinčios NBA žvaigždės Giannio Antetokounmpo glėbį ir užšokęs apsikabino bei pabučiavo į skruostą. „Aš myliu tave Gianni“, – ištarė G. Pozzecco ir graikų lyderiui juokiantis pasileido toliau.


NBA čempiono, dukart NBA MVP G. Antetokounmpo ūgis – 211 cm. „Atominės musės“ pravardę aktyviais žaidėjo laikais turėjęs G. Pozzecco yra vos 181 cm ūgio.

Priminsime, kad aštuntfinalyje tris kėlinius italai vijosi vienus ryškiausių čempionato favoritų, o tuomet G. Pozzecco buvo nubaustas antra technine pražanga ir išprašytas iš salės. Tarsi užvesti italai tuomet pateikė kol kas didžiausią turnyro sensaciją – įveikė serbus 94:86.

Po paskutinių aštuntfinalio rungtynių sekmadienį paaiškėjo visas Europos čempionato didysis aštuonetas ir galutinė Lietuvos rinktinės vieta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją