Buvęs Lietuvos jaunimo rinktinių ir LKL žaidėjas H. Saprykinas sėkmingai žaibiškai renka peržiūras socialiniuose tinkluose. Lietuvis sekmadienį neoficialiai pagerino tolimiausio pataikyto metimo nematant pasaulio rekordą, kuris buvo pasiektas beveik prieš šešerius metus.

Klaipėdoje spalio 9-ą dieną H. Saprykinas nematydamas pataikė metimą į krepšį iš 30 m atstumo. Tai – neoficialus planetos rekordas, kuris oficialiai priklauso „Harlem Globetrotters“ atstovui Antui Atkinsonui.

Pastarasis nematydamas pataikė į krepšį metimą iš 22,5 m atstumo 2016 metų lapkričio 7-ą dieną, San Antonijuje.

„Mane įkvėpė Amerikos reperis Kanye Westas. Jei ne jis, nebūčiau net pradėjęs mėtyti. Galvoju reikia su kauke įmesti“, – „Delfi“ sakė fantastiško metimo autorius.

Jis pasakojo, kad prireikė ne vienos dienos, kol sulaukė savo sėkmingo metimo: „Net ranką paskaudo, jau buvau praradęs viltį ir galvojau daryti ilgą pertrauką.“

Pataikytą metimą kol kas komandos neturintis krepšininkas skyrė Kanye Westui ir žadėjo siekti tolimiausio pataikyto metimo nematant pasaulio rekordo oficialiai.

„Laukiame atsakymo iš Gineso rekordų organizacijos atstovų“, – sakė jis.

Kas pakartos?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)