Per trečiojo rato dvikovos tarp Serenos Williams ir australės Aljos Tomljanovič pertrauką žiūrovų tribūnoje kameros nusitaikė į Megan Lucky, o moteris savo šanso iš rankų nepaleido.

Nedvejodama ji griebė savo draugo alaus bokalą vienkartinėje talpoje, pakilo, pridėjo prie lūpų ir per maždaug 7 sekundes jį visą ištuštino. Niujorko „Arthur Ashe“ arenoje pasigirdo plojimų lavina.


Rampų šviesoje blondinė atsiduria ne pirmą kartą. Praėjusiais metais ji atliko tą patį veiksmą ir interneto platybėse buvo pakrikštyta „Beer Girl“.

Ar atsitiktinumas, kad savo pasirodymą ji surengė ir šįmet? Gali būti, kad net ir organizatoriai prisideda prie tradicija tampančio Megan Lucky šou. Šis smagus vaizdo įrašas išplatintas oficialioje „US Open“ „Twitter“ paskyroje.

Asmeninė Megan Lucky „Instagram“ paskyra po šio „išsišokimo“ ėmė kaupti gerbėjų minią – po pasirodymo jos sekėjų skaičius padidėjo 30-čia tūkst., o šiuo metu iš viso jų yra per 80 tūkst.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją