Mačą aktyviau pradėjo danai ir jie jau 7 minutę išsiveržė į priekį, kai po puikios kombinacijos ir Nicolai Joergenseno perdavimo tiksliu šūviu kaire koja įvartį pelnė Londono „Tottenham Hotspur“ klubo saugas Christianas Eriksenas – 1:0.

Įgiję persvarą europiečiai atidavė iniciatyvą varžovams ir kėlinio pabaigoje dėl to pasigailėjo. Po pakelto kampinio Yussufas Poulsenas ranka blokavo Matthew Leckie smūgį galva: teisėjas po VAR peržiūros parodė jam geltoną kortelę ir skyrė 11 metrų baudinį.

Jį, kaip ir per akistatą su prancūzais, 38 min. realizavo saugas Mile Jedinakas, taip išlygindamas rezultatą – 1:1.

Antrame kėlinyje pergale labiau suinteresuoti buvo australai. Galingai iš toli šovė Aaronas Mooy ir Tomas Rogičius, o paskutinėmis minutėmis arti įvarčio buvo ir Danielis Arzani bei M. Leckie, bet Kasperas Schmeichelis daugiau svečių į savo vartus nebeįleido.

Rungtynės:

Danija 1 – 1 Australija
7' [1 – 0] Christianas Eriksenas
38' [1 – 1] Mile Jedinakas (11 m)

Komandų statistika: Danija – Australija

Smūgiai į vartus: 5 – 5
Smūgiai šalia vartų: 5 – 5
Kampiniai: 3 – 5
Nuošalės: 1 – 0
Kamuolio kontrolė: 48 – 52 proc.
Pražangos: 7 – 5.

Dvi šios grupės nugalėtojos aštuntfinalyje susitiks su dviem pajėgiausiomis D grupės, kurioje kovoja Argentina, Kroatija, Islandija ir Nigerija, komandomis.

Kitose C grupės rungtynėse ketvirtadienį 18 val. susigrums Prancūzijos ir Peru atstovai.

Pirmame ture danai 1:0 įveikė Peru futbolininkus, o australai 1:2 nusileido Prancūzijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)