Pergalę išplėšęs Anglijos rinktinės kapitonas mano, kad turėjo būti skirti bent jau du baudiniai, kai jį kietai stabdė Tuniso gynėjai.

„Turėjo būti skirti bent jau du baudiniai, ypač prisiminus tą švelnią situaciją, kai prie mūsų vartų buvo užfiksuota ta pražanga“, – teigė į rezultatyviausiųjų gretas pakilęs ir vienu tiksliu smūgiu nuo C. Ronaldo atsiliekantis H. Kanne’as, kuris turėjo omeny 35 min. Kyle'o Walkerio pražangą prieš Fakhreddine'ą Ben Youssefą.

„VAR tam ir yra skirta, kad tokiuose momentuose padėtų priimti sprendimą. Jei tie momentai nebuvo verti pražangos, tada turime spręsti šį klausimą.

Tuniso žaidėjai visą vakarą siekė mane sustabdyti kai bėgdavau, aš negalėjau laisvai judėti. Šioje vietoje pasigendu teisingumo“, – teigė Anglijos rinktinės lyderis.

„Žinoma, Tuniso naudota taktika mums bus pamoka. Tai – dalis žaidimo. Mes žinojome iš ankstesnių rungtynių, kad buvo skirti baudiniai už pakankamai švelnias situacijas, tad turėjome tą žinoti.

Aš tiesiog džiaugiuosi ir didžiuojuosi tuo, kad ėjome iki galo ir kovojome dėl pergalės ir Anglijoje privertėme žmones didžiuotis savimi.

Mes parodėme gerą charakterį, ir tai yra komandos laimėjimas. Daug bendraujame kartu, ir džiugu, kad aikštėje taip pat jaučiame vienas kitą žaisdami. Šiuo momentu esame labai laimingi“, – šypsojosi H. Kane’as.

Pergalę išvargusios Anglijos rinktinės strategas Garethas Southgate'as dėmesį atkreipė į žaidimo kokybę.

„Net kai rezultatas buvo lygus, džiaugiausi mūsų pastangomis. Per pastarąsias kelias savaites aš daug kalbėjau, kad mūsų progresas taps vienu kertinių dalykų. Smagu, kaip mes reagavome į lygų rezultatą.

Jei mačas būtų pasibaigęs lygiosiomis, būčiau nusivylęs. Anglijoje toks rezultatas būtų pasitiktas prieštaringai, tačiau mūsų sportinė forma išties gera. Sukūrėme daug progų pirmame kėlinyje, tačiau nepavyko jų realizuoti.

Vėliau atsigavome po labai griežto sprendimo, išlaikėme ramybę, turėjome kantrybės antroje mačo pusėje ir ieškojome gerų galimybių. Sekė viena atakų banga po kitos, man patiko, kaip mes kontroliavome kamuolį bei tenkino gynyba“, – kalbėjo Anglijos rinktinės strategas.

„Geros komandos pelno vėlyvus įvarčius“, – pridūrė G. Southgate’as.

Rinktinė lauks naujienų iš medikų dėl Dele Alli, kuris mačo pabaigoje pajuto skausmą raumenyje. Manoma, kad trauma nėra rimta.

Rinktinės lyderį liaupsino buvęs Anglijos rinktinės kapitonas Alanas Sheareris. „Štai kodėl G. Southgate'as jį pavadino kapitonu. Suteikė jam šiek tiek pasitikėjimo ir įsitikino, kad Harry yra vertas būti rinktinės lyderiu“.

Pagyrų negailėjo ir Frankas Lampardas: „Harry yra superžvaigždė, ir štai kodėl mes kalbame apie superžvaigždes – jos suspindi tada, kada labiausiai reikia ir pelno įvarčius“.

Kitas rungtynes Anglija žais sekmadienį (birželio 24 d.) su Panamos rinktine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)