Žaisti pasaulio čempionato rungtynių su Urugvajumi iš Sankt Peterburgo keliavę Saudo Arabijos futbolininkai per „Airbus“ A319-100 lėktuvo langą bejėgiškai stebėjo, kaip užsiliepsnoja vienas iš oro transporto priemonės variklių.

Skelbiama, kad lėktuvas, kuriame skrido futbolininkai, pagamintas prieš 12 metų.

Kompanija „Rossiya“ jį nuo 2016-ųjų nuomojasi iš dukterinės „Aeroflot“ kompanijos „Donavia“.

Lėktuve kilo didelis nerimas, tačiau incidentas baigėsi laimingai. Pilotams avariniu būdu pavyko nutupdyti lėktuvą Rostovo prie Dono oro uoste, nors jis ir leidosi su liepsnojančiu varikliu.

„Niekas nebuvo sužeistas, sveiki visi komandos nariai, visi lėktuvu skridę asmenys taip pat sveiki“, – pranešė Saudo Arabijos rinktinės atstovas, nuraminęs rinktinės sirgalius ir futbolininkų artimuosius.

Saudo Arabijos rinktinės futbolininkai po avarinio nusileidimo:

Su Urugvajumi Saudo Arabijos rinktinė žais birželio 20 d.

Pirmas savo rungtynes arabai beviltiškai 0:5 pralaimėjo čempionato šeimininkams rusams, su kuriais Maskvoje žaidė čempionato atidarymo rungtynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)