Solidžiau atrodę kroatai šventė pergalę 2:0 (1:0) ir tapo grupės lyderiais.

Afrikiečiai savo varžovams žaidimu pernelyg nenusileido, tačiau darė neleistinas klaidas: 32 min. Oghenekaro Etebo apmaudžiai įsimušė į savo vartus, o 71 min. Luka Modričius realizavo 11 metrų baudinį po to, kai Mario Mandžukičių baudos aikštelėje rankomis pargriovė Williamas Troostas-Ekongas.

Rungtynės:

Kroatija 2 – 0 Nigerija
32' [1 – 0] Oghenekaro Etebo (į savo vartus)
71' [2 – 0] Luka Modričius (11 m)

Komandų statistika: Kroatija – Nigerija

Smūgiai į vartus: 2 – 2
Smūgiai šalia vartų: 7 – 5
Kampiniai: 6 – 5
Nuošalės: 2 – 1
Kamuolio kontrolė: 53 – 47 proc.
Pražangos: 20 – 16.

Rungtynėms teisėjavo arbitras iš Brazilijos Sandro Meira Ricci.

Pasaulio futbolo čempionatas dar niekada nevyko taip arti Lietuvos: Klaipėdą ir Kaliningradą skiria vos 144 km automobiliu.

257 mln. eurų kainavusiame Kaliningrado stadione, kuriame išsitenka 35 tūkst. žiūrovų, vyks keturios skirtingų pirmo etapo grupių rungtynės. DELFI turimais duomenimis, iš viso bilietus į jas įsigijo beveik 2 tūkst. futbolo mėgėjų iš Lietuvos.

Daugiausiai tautiečių – per 600 – stebėjo būtent akistatą tarp Kroatijos ir Nigerijos.

Primename, kad pirmame D grupės mače Argentina tenkinosi lygiosiomis 1:1 su Islandija, o L. Messi antrame kėlinyje nerealizavo 11 metrų baudinio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)