L. Messiui užteko 5 sekundžių išspręsti problemas, kurios argentiniečius kankino pusantros valandos.

Šįkart A. Sabella atsisakė dvikovos su Bosnija ir Hercegovina pirmame kėlinyje naudotos schemos 5-3-2, dėl kurios buvo taršomas šalies žiniasklaidos, ir iškart perėjo prie į ataką labiau orientuotos taktikos 4-3-3. Tačiau „Albiceleste“ žaidimas nuo to nepagerėjo.

Sutankinta Irano rinktinės gynyba, kurioje dalyvavo visi 11 žaidėjų, Argentinos žvaigždėms buvo tiesiog neįkandama. Neblizgėjo ir pats L. Messi, kol pirmą teisėjo pridėto laiko minutę smūgiu kaire koja iš maždaug 20 metrų galiausiai „pramušė“ vartininką Alireza Haghighi, taip paprastai išspręsdamas visas A. Sabellos taktines dilemas.

„Ačiū Dievui, nykštukas paskutinę minutę patrynė savo stebuklingą lempą“, – vaizdžiai antrą įvartį Brazilijoje įmušusiam komandos draugui dėkojo vartininkas Sergio Romero.

„Nebuvome pakankamai tikslūs, bet L. Messi padėjo laimėti rungtynes“, – antrino saugas Javieras Mascherano.

Beje, L. Messiu žavėjosi ir Irano rinktinės žaidėjai: komandos kapitonas Javadas Nekounamas dar prieš rungtynių pradžią paprašė „Barcelona“ (Ispanija) klubo garsenybės marškinėlių.

6 taškus surinkę argentiniečiai užsitikrino vietą aštuntfinalyje ir grupių etapą pabaigs rungtynėmis su Nigerija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)