„Aš priėmiau sprendimus, į kuriuos įeina ir P. Lahmo pozicija ir jų laikysiuosi iki pabaigos. Gynėju Ph. Lahmas žais tik kritiniu atveju, tačiau tokių situacijų geriau išvengti“, - tvirtino J. Loewas.

„Mūsų sudėtyje yra keli futbolininkai, kurie gali žaisti keliose pozicijose ir nepriklausomai nuo to jų žaidimo kokybė nesuprastės. Reikia suprasti, kad visada bus diskusijų, kokie futbolininkai rungtyniauja ir kokie - ne“.

J. Loewas taip pat numojo ranka į bet kokią kritiką saugui Mesutui Ozilui.

„Tokia vieša kritika man yra nesuprantama. Tas pats ir kalbant apie Ph. Lahmą. M. Ozilas buvo ryškiausia figūra komandoje 2010 ir 2012 metais. Negaliu to pamiršti. Be to, visada dedu viltis į savo žaidėjus, net jeigu jie nėra pačioje geriausioje formoje“.

Kalbėdamas apie komandos demonstruojama žaidimą, J. Loewas teigė, kas neįmanoma puikiai žaisti visuose mačuose.

„Ar turėčiau būti nusiminęs tuo, kad patekome į ketvirtfinalį? Darėme per daug paprastų klaidų ir praradome kamuolį per dažnai. Pasaulio čempionate neįmanoma žaisti puikiai kiekviename mače, tačiau reikia laimėti ir mes tą padarėme“.

Ketvirtfinalyje Vokietijos komanda susitiks su prancūzais.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)