Prieš dešimtmetį Prancūzijos nacionalinės komandos duris pravėręs ir 15 mačų joje sužaidęs 31-erių futbolininkas nusivylė atsargia naujųjų pasaulio čempionų taktika.

H. Ben Arfa net suabejojo, ar prancūzų neištiks fiasko artėjančiose Europos pirmenybių atrankos varžybose.

„Žinoma, nuoširdžiai džiaugiuosi dėl komandos pergalės. Žaidėjai visiškai atsidavė šiai ekipai, trenerių štabas taip pat nusipelnė trofėjaus. Jie visi buvo labai nuoseklūs ir susitelkę iki pat pabaigos. Tai pradžiugino Prancūzijos žmones, sirgalius – jie tikrai turi teisę švęsti.

Bet aš svarstau – ar tikrai visi futbolo mėgėjai patenkinti? Žinau, kad per nacionalinę šventę mano žodžiai gali nuskambėti šokiruojančiai, bet nenoriu slėpti. Prancūzijos rinktinės žaidimo stilius buvo gana bjaurus. Pripažįstu, kad jis – metodiškas ir labai efektyvus. Bet nesu įsitikinęs, ar toks stilius apsaugos mus nuo nemalonių siurprizų per 2020 metų Europos čempionato atrankos varžybas“, – samprotavo H. Ben Arfa.

Praeityje vienu ryškiausių savo kartos talentų laikytas futbolininkas praėjusį sezoną praleido ant didžiausių šalies grandų „Paris Saint-Germain“ atsarginių suolo, o šiuo metu sutarties neturi. Jo karjerą temdė drausmės pažeidimai, dėl kurių H. Ben Arfai nepavyko įsitvirtinti užsienio klubuose, o rinktinės planuose jo nebėra nuo 2015-ųjų.

Primename, kad Prancūzija planetos pirmenybių finale sekmadienį 4:2 įveikė Kroatiją. Pirmadienį Paryžiuje po 20 metų titulą susigrąžinusius „mėlynuosius“ sveikino apie pusę milijono sirgalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)