Marca.com portalas pateikia Brazilijos žiniasklaidos atgarsius po pirmųjų brazilų rungtynių pasaulio čempionate.

Labiausiai kliuvo Neymarui. Anot Brazilijos žiniasklaidos, individualiais veiksmais piktnaudžiavęs Neymaras pernelyg dažnai ėmėsi iniciatyvos, žaidė vienas ir dėl to šveicarai nesunkiai jį stabdė pražangomis.

„Neymaras buvo tikra katastrofa“, – rėžė ESPN Brazilijos redakcijos žurnalistas Arnaldo Ribeiro. „Jis turėjo būti pakeistas. Brazilija nėra vieno žaidėjo rinktinė, tai gerą sudėtį turinti komanda ir kartu turėjo išspręsti aikštėje kilusias bėdas, bet Neymaras buvo pasiryžęs vienas laimėti mačą.

Geriau būtų žaidęs Douglas Costa, tiesą sakant, aš vis dar nesuprantu, kodėl jis nežaidė“, – stebėjosi ESPN žurnalistas.

Buvęs žaidėjas, futbolo komentatorius Ze Elias taip pat negailėjo karčių žodžių rinktinės lyderiu laikomam Neymarui.

„Jis savanaudis, bėda ta, kad jis pamiršo, kaip žaisti komandinį žaidimą ir nusprendė vienas spręsti reikalus aikštėje“, – teigė buvęs Brazilijos rinktinės žaidėjas.

„Fox Sport Brasil“ Neymaro pasirodymą įvertino tik 5,5 balais. „Žaidėme primityvų futbolą, o Neymaro pastangos tik lengvino šveicarų užduotis“, – pažymėjo žurnalistas Osvaldo Pascoalis, stebėjęsis, kad D. Costa negavo nė minutės rungtynių laiko.

Beje, prieš Neymarą pasaulio čempionate vieneriose rungtynėse prasižengta daugiausiai kartų nuo 1998-ųjų. Šveicarai jį neleistinai stabdė net 10 kartų. Tik 1998 m. prieš Alaną Shearerį prasižengta 11 kartų, tai nutiko rungtynėse prieš Tunisą.

Tiesa, patys Brazilijos futbolininkai gynė komandos draugą. Jie neabejojo Neymaro nauda ekipos žaidimui. „Jo patirtis ir meistriškumas – neįkainojamas, tai gali tapti lemiamu veiksniu pasaulio čempionate“, – po lygiųjų tvirtino Coutinho.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)