78 tūkst. sirgalių „Lužniki“ stadione akivaizdoje pirmąsias 10 minučių aktyvesni buvo danai, tačiau Les Bleus po truputį perėmė kamuolio kontrolę ir iniciatyvą.

Pirmajame kėlinyje smūgių į vartus buvo vos du per abi komandas, daug žaidimo vyko aikštės viduryje.

Tokioms prancūzų žvaigždėms kaip Pauliui Pogba, Kylianui Mbappe, Blaise Matuidi, Samueliui Umtiti ir vartininkui Hugo Llorisui sėdint ant atsarginių suolo varžovų vartų siaubu turėjo tapti Antouine'as Girezmannas ir Olivier Giroud, tačiau danai gynėsi didelėmis pajėgomis ir tin drausmingai.

Rungtynėms persiritus į antrą dalį paaiškėjo, kad abi komandos jau kovoja dėl pirmos vietos C grupėje, nes kitame mače Peru pirmavo prieš Australiją 2:0. Tokiu atveju net pralaimėję danai išsaugotų antrą vietą ir bilietą į atkrintamąsias varžybas.

Aktyviau Les Bleus varžovų vartus užgulė likus žaisti 10 minučių iki rungtynių pabaigos, kai aikštėje po keitimo pasirodė jaunoji prancūzų žvaigždė Kylianas Mbappe ir Nabilis Fekiras.

Dvikovos pabaigoje „Lužniki“ stadione sirgaliai ėmė švilpti, akivaizdu, kad nei nulinės lygiosios, nei pats žaidimas aikštėje jų netenkinto.

Kas bus Prancūzijos ir Danijos varžovai aštuntfinalyje paaiškės antradienį vakare, po paskutinių D grupės rungtynių. Teoriškai į kitą etapą gali patekti visos keturios pastarosios grupės komandos – Nigerija, Argentina, Kroatija ir Islandija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)