Pavakare Lietuvos laiku į rankas špagas Deodoro olimpinio parko Jaunimo arenoje paėmė vienintelis mūsų šalies atstovas J. Kinderis.

Mūsiškis iškovojo 18 pergalių, patyrė 17 pralaimėjimų, surinko 208 taškus ir pasidalino 18-21 vietą.

Tiek pat taškų kiek ir lietuvis turi egiptietis Amro Elgeziry, meksikietis Ismaelis Marcelo Hernandezas Uscanga ir Pavelas Iljašenka iš Kazachstano.

Lyderiu tapo rusas Aleksandras Lesunas (268 tšk.). Jis laimėjo 28 dvikovas ir patyrė tik 7 nesėkmes. Tai - naujas olimpinis rekordas. Antrą-trečią pozicijas pasidalino vokietis Patrickas Dogue ir egiptietis Omaras Elgeziry (po 27/12 ir po 238 tšk.).

Kitų rungčių išvakarėse atskirai rengiamos fechtavimo varžybos – olimpinė naujovė. Ketvirtadienį kiekvienas sportininkas kovojo po 35 kartus, nes vyrų varžybose dalyvavo 36-i penkiakovininkai.

Ketvirtadienį vyko tik fechtavimo pagrindinės varžybos. Kitos rungtys vyrų laukia šeštadienį. Sportininkai dar plauks 200 metrų, dalyvaus fechtavimo atkrintamose varžybose ir jojimo konkūrų rungtyje, o medalių savininkai paaiškės po kombinuotos rungties šaudymo ir 3200 metrų bėgimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)