Nesunku atspėti, ką palaikė pirmadienio vakarą vienoje tribūnoje šalia olimpinio baseino susibūrę mūsų šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė, krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas ir sporto organizacijų vadovai Daina Gudzinevičiūtė, Mindaugas Špokas bei Arvydas Sabonis, kuriuos užfiksavo fotografo objektyvas.

Vėliau ši nuotrauka pasklido po socialinius tinklus, o BBC pasidalino ja su prierašu „Žvaigždė tribūnoje“. Daug kam gali kilti klausimas, kurį iš lietuvių omenyje turėjo britų žiniasklaidos milžinė, tačiau įdėmesnio žvilgsnio savininkai greitai supras, kad šį kartą kalbama ne apie mūsų šalies atstovus.

Vos per keletą kėdžių nuo A. Sabonio įsitaisęs plaukimo varžybas stebėjo žinomas Holivudo aktorius Matthew McConaughey. 46-erių amerikietis yra „Oskaro“ ir „Auksinio gaublio“ nominacijų savininkas, 2014-ais metais žurnalo „Time“ išrinktas tarp šimto įtakingiausių pasaulio žmonių.
M. McConaughey užfiksavo ir DELFI žurnalistas
Belieka spėlioti, ką jis palaikė moterų 100 metrų plaukimo krūtine finale: ar nugalėtoja tapusią ir olimpinį rekordą pagerinusią tautietę Lilly King, ar bronzos medalį iškovojusią kitą amerikietę Catherine Meili? O galbūt dar kitą plaukikę?
Matthew McConaughey
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (400)